Welkom op de website van
Schilder- en klusbedrijf Boogaart


Schilder- en klusbedrijf Boogaart is een jong bedrijf dat medio 2009 is opgericht. De eigenaar van dit bedrijf, Edwin Boogaart, stelt zich op deze pagina aan u voor.
 Edwin Boogaart werd in 1974 geboren. Al vanaf 11de leerde hij van zijn vader, een gediplomeerd schilder, de eerste schildersvaardigheden. Toch volgde hij op school een andere leerweg. Hij behaalde het LTS diploma Installatietechniek (loodgieter) en een diploma Modelmaker Hout. Hierna heeft hij enkele jaren als houtbewerker gewerkt.
Na 8 jaar als bewaker voor de Koninklijke Luchtmacht te hebben gewerkt, werd het weer tijd voor een burgerbaan en ging Edwin in loondienst werken als loodgieter.
Begin 2008 kwam Edwin voor langere tijd ziek thuis te zitten ten gevolge van zinloos geweld. Hierdoor raakte hij ook zijn baan als loodgieter kwijt. Om niet bij de pakken stil te zitten èn vanwege zijn ruime ervaring op schilder- en klusgebied, besloot Edwin in 2009 zijn eigen schilder- en klusbedrijf te starten.
U kunt bij Edwin terecht voor allerlei schilder- en klusprojecten waaronder houtrotrenovatie, EPDM dakleer en decoratieve verftechnieken. Edwin is pas tevreden als U tevreden bent.

Inmiddels draait Edwin alweer 5 jaar met veel plezier zijn eigen bedrijf, heeft hij een groot aantal vaste klanten, heeft hij meer werk dan vrije tijd en geniet hij met volle teugen van zijn werk.

Zoekt u een betrouwbare, vakbekwame schilder of klusjesman tegen een eerlijke prijs?
Dan kiest u voor Schilder- en klusbedrijf Boogaart!